söndag 5 juli 2009

Hej i värmen!


Vilken vecka vi har haft! Det är till och med så man har längtat efter att det ska fläkta lite, som det alltid annars gör här i Skåne. Det har varit för varmt för att kunna hitta på något på jobbet, för naturligtvis har jag jobbat. Barnen har bara varit trötta och utan aptit, och jag förstår dem. Sen har det ju varit regn och åskväder nästan varje eftermiddag. I tisdags höll det på i 3½ timme. Det smällde, mullrade och regnade, så att stora tunga saker ute, bara ramlade ner på marken.

Dottern, lillebror och jag kom i alla fall iväg på Hörby marknad. Min lillebror brukar vilja att vi åker dit varje år, och så bjuder han oss på något att äta. Jag köpte inget speciellt faktiskt. Det blev en rosenring (bild kommer kanske senare). Det var lite för varmt för att man riktigt skulle kunna gå och titta ordentligt. Dottern köpte några navelpiercingar som hon blev mycket nöjd över.


I lördags åkte vi till Göteborg en sväng. Dottern hade med sig en kompis, så att de kunde springa runt på Liseberg tillsammans. Jag satt mest och försmäktade i värmen med en tidning. Så mycket annat orkade man inte med.


Vi gick och tittade på när sonen spelade handboll i Partille cup. De spelade två matcher den dagen och vann båda. Så det var ju roligt att få se.
Dagen efter så vann de B-slutspelet och var jättenöjda. Ett stort grattis till er killar!


Semestern har börjat. Det är så skönt för jag känner att min kropp behöver vila. Det är så mycket jag vill hinna med här hemma, men jag orkar inte riktigt. Får jag bara ta det lugnt några dagar, så vet jag att orken kommer tillbaks, även om det inte känns så just nu.


Jag vill tacka er alla, för att ni tittar in till mig. Jag är inte så flitig vid datorn just nu, men förr eller senare kommer jag att titta in till er också.


Jag vill också tacka för de kameratips jag fick. Jag har en Nikon Coolpix 3100 nu, och den börjar bli sliten. Dottern har en fin systemkamera och man blir ju sugen på en ny, när man ser hennes bilder.


Den här veckan som kommer blir en lugn och skön vecka, där det inte ska hända något speciellt. Men det är bäst att inte säga för mycket. Ibland har barnen andra planer än vad man själv har.

Ha en skön vecka!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

13 kommentarer:

Marina sa...

Vi värmde ju upp med beachsoccer (där O spelade) sen blir det snart beachhandboll, sista träningen i kväll. Lagen fick dom i går och det blev tre, förhoppningsvis, jämna lag. Det är det som är tanken i alla fall sen vet man ju aldrig med dagsformen. Många klubbar gör ju toppade lag nu i denna åldern men Åhus har valt att göra jämna i år också. Ni värmde upp med Göteborg alltså. Sonen ska nog dit och spela nästa år tror jag.
Vi får väl se om våra söner möts i år. I så fall ses kanske du och jag också.

Så fina växter du visar, nästan bara vita o det gillar jag.

Kram!

NinaH sa...

Ja uj vilken... nä- vilka!... veckor det varit! Men nu har det svalnat här hos oss i all fall. Hoppas lite hos er också.
Jag ska till Raskarum. men har skjutit på det på grund av värmen. Har - som du - bara inte orkat åka någonstans, ju! Vi kan ju höras av om ev "sammanstrålning"...?;-)
Fortsatt gott i sommaren!

♥Min Eden♥ sa...

Nu har vi haft det nästan kyligt i några dagar..men det är ganska skönt egentligen efter värmeböljan. Underbara rosor!
Min semester är över...undanstökat som jag har sagt :)
Ha en skön semester!!!

Lily of the valley sa...

Så fina blomster du bjuder på! Jag njuter som alltid :D
Jag tycker det är skönt när det är lite svalare, åtminstonne om nätterna så man får sova lite innan man ska upp och jobba...och ännu värre är det för dig.
Jag orkar inte åka någonstanns när det är så varmt...inte ens på en loppis...och då är det långt gått ;-)
Ha de gott
Kram Lily

Piondröm sa...

Hej i värmen!!
Du får komma hitåt, för här har det svalnat av lite. Men det är kvalmigt, känns som syret håller på att ta slut.
Pionerna blommade slut så fort. Jag har fått klippa av en hel del som skadats av slagregn. Men ,men så är det........Ha en bra dag många kramar Carina

Mamma Millan sa...

hej svejs..vi har mest regn vi..o åska!!

Så vackra blommor du har1
Ha det gott Millan ♥

Mia sa...

Hej vännen!

Ja, tur var det att jag lyckades fånga spindeln på bild den dagen för sedan dess har jag inte sett till den. :)

Visst är det jag som har pdf:en till öppna trädgårdar. Vill du ha den så maila mig bara så fixar jag det. Det börjar ju dra ihop sig nu. Hihii...

Kram kram
Mia

Annika Christensen sa...

Ja vilket väder vilkent tur att vi fick lite regn.
Aldrig är det lagom.
Hoppas att du kan hänga på marina och Millan.
Den vita rallarrosen försöker jag att sprida sig i år har jag bara en. Har verkligen inte tur med sådan växter somskall sprida sig.
Fast har jag inte vallmo efter detta så lär jag aldrig få.
Kram
Annika

LillaFlisan sa...

Åh, bilderna är magiska!!!

helt trollska!

Ang. kamera så kan jag varmt rekomendera min fujifilm s8ooofd
Den är så nära en systemkamera du kan komma men så mycket enklare om med ett helt fantasktiskt iso tal så man kan ta bilder utan blixt även om det är ganska mörkt!

Ha det så bra på semestern

Kram

Flisan

Betongängeln sa...

Sista njutdagarna på min semester nu, men ska ha en vecka i augusti oxå...får längta till den nu...
har varit mycket regn nu, så det gör inte så mycket, men är skönt att bara vaaa!!!
Kram
annelie

marita blücher sa...

Hej Mari,
Tack för din rara hälsning hos mig, det var tur att man stökade undan allt det tunga arbetet innan värmeböljan infann sig ! Nu har vi haft lite omväxlande väder de senaste dagarna, men i nästa vecka kommer visst värmen tillbaks igen - fast med lite rimligare temperaturer hoppas jag. Du bjuder som alltid på härligt ögongodis.
Ha det så gott.
Kram/Marita

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Vilka underbara rosor du visar, har du alla i din trädgård?
Man får ta saker lite pö om pö när man orkar, semester är ju faktiskt semester! Hoppas din blir bra.
/Ingela

Bloggalina sa...

Underbara bilder på ljuvliga blommor =O)